Overslaan en naar de inhoud gaan

Rovers Medical Devices

Rovers Medical Devices

We care for the world

Rovers Medical Devices
Overzicht
Thema
Activiteit

Rovers Medical Devices is actief op het gebied van de ontwikkeling en productie van innovatieve medische producten die worden gebruikt voor celafname bij medische diagnoses, voornamelijk bij het opsporen van kanker.

www.roversmedicaldevices.com

Waarom hebben we geïnvesteerd?

Rovers is een globale marktleider met een uiterst efficiënt, volledig geautomatiseerd low-cost productieproces. Rovers materiaal wordt in-house ontwikkeld en gecertificeerd in nauwe samenwerking met grote farmaceutische bedrijven. Het belang van preventief testen en diagnosticeren in een vroeg stadium is cruciaal om een optimaal behandelingsprogramma aan de patiënt te kunnen bieden. Smile Invest heeft een meerderheidsbelang naast de oprichter.

Rovers Medical Devices

"Smile Invest biedt ons als nieuwe investeerder de mogelijkheid om onze huidige marktpositie te versterken en de organisatie klaar te stomen voor verdere groei. De expertise van Smile Invest in de markt van medische producten en geavanceerde productie, en haar contacten met succesvolle ondernemers in de medtech-sector zijn van enorme waarde voor Rovers."