Overslaan en naar de inhoud gaan

Ondernemers voor ondernemers

Smile Invest - Ondernemers voor ondernemers

Ondernemers voor ondernemers

Maatschappelijke impact. Onze innovatieve partnerbedrijven gaan veel verder dan het beantwoorden van een marktvraag en hebben impact op bredere maatschappelijke uitdagingen en trends in de gezondheidszorg, industriële productie, milieu en digitalisering.

Economische impact. Ons ondernemerschap en inzet moeten helder en verantwoord zijn: wij creëren meer economische waarde, werkgelegenheid en rendement voor de lokale gemeenschap met aandacht voor het milieu.

Rendement. Door succesvol te investeren en ondernemen bieden we een attractief rendement voor de aandeelhouders en management van onze partnerbedrijven en ook voor onze eigen ondernemende investeerders.

Oldelft Ultrasound

Onze
missie

Mensen staan bij ons voorop. We zijn empathisch en begrijpen zowel de zakelijke als de persoonlijke agenda van een ondernemer.

Wederzijds respect & integriteit. We geven nooit toe op ethische standaarden en bouwen onze relaties op basis van vertrouwen.

“Best-in-class” professionaliteit. We stimuleren bedrijven op een professionele manier. Een uitvoerbaar ambitieus businessplan, onderbouwd met feiten en cijfers, maakt ons enthousiast.

Flexibel & ondersteunend. We zijn altijd ruimdenkend en pragmatisch.

IGS GeboJagema

Onze
waarden en normen

Anders dan bij de meeste klassieke fondsen zijn de investeerders van Smile Invest zelf ondernemers. Het team van Smile Invest heeft het vertrouwen gekregen van een 40-tal ondernemers in de Benelux om de ‘Hidden Champions’ van de Benelux te ondersteunen in hun groeiambities. Deze ondernemers bestrijken een brede waaier aan sectoren, van de ICT-sector tot de gezondheidssector en van de maakindustrie tot de voedingsindustrie, elk met hun eigen verhaal en hun eigen verwezenlijkingen.

 

Ze hebben het engagement genomen om niet alleen een deel van hun vermogen maar ook hun kennis, ervaring en netwerk ter beschikking te stellen aan onze partnerbedrijven. Dit ondernemend DNA van Smile Invest maakt ons uniek als investeringsfirma. We weten wat het is om berekende risico’s te nemen, flexibel te zijn en opportuniteiten te vinden om de groei te bevorderen.

 

Enkele ondernemers achter Smile Invest aan het woord:

Kerninvesteerders

+30 bijkomende ondernemende investeerders