Overslaan en naar de inhoud gaan

Oldelft Ultrasound

Oldelft Ultrasound

Your reliable partner in innovative transducer technology

Oldelft Ultrasound
Overzicht
Thema
Activiteit

Oldelft Ultrasound ontwikkelt en produceert ultrasone cardiosondes die een kwaliteitsvolle beeldvorming van het hart via de slokdarm mogelijk maken. De sondes worden wereldwijd gebruikt door grote OEM’s gespecialiseerd in ultrasone systemen.

www.oldelft.com

Waarom hebben we geïnvesteerd?

Oldelft Ultrasound is de enige onafhankelijke speler die actief is op een wereldwijd groeiende markt, met een marktleidende positie op het gebied van miniatuursondes voor monitoring en diagnostiek in het pediatrische en neonatale segment. Het bedrijf heeft een unieke productiekennis van complexe ultrasone TEE-sondes en in-house ontwikkelde 4D-chiptechnologie waarmee het innovatieve 4D-sondes en sensoren aan het productgamma toevoegt. Smile Invest heeft een meerderheidsbelang naast het management.

Entry:
maart 2019

Smile Invest team

Ivo Vincente
Bart Cauberghe

Oldelft Ultrasound
Oldelft Ultrasound

"Met Smile Invest hebben we een actieve partner gevonden die onze technologie en de uitbreiding van ons productgamma ondersteunt boven op onze traditionele 2D TEE sonde. Samen kijken we uit naar de volgende fase van onze ambitieuze groeiplannen, na onze grote investeringen in geminiaturiseerde 2D- en 4D-producten van de volgende generatie, die de mogelijkheden verder vergroten voor zorgverleners over de hele wereld." 

Rob Smallenburg, CEO van Oldelft