Overslaan en naar de inhoud gaan

SmartSD

SmartSD

Smart security distribution

SmartSD
Overzicht
Thema
Activiteit

SmartSD is een marktleidend digitaal platform voor de distributie en technische ondersteuning in de Benelux van hardware- en softwaretechnologieën voor beveiliging, inbraakdetectie, toegangs- en perimetercontrole voor de professionele markt.

www.smartsd.com

Waarom hebben we geïnvesteerd?

SmartSD is de "go-to" marktleider en de meest innovatieve speler in een groeiende markt door haar eigen digital asset light operating model dat een efficiënte en low-cost schaalvergroting van het bedrijf mogelijk maakt. Het businessmodel is gebaseerd op een gedigitaliseerd model met toegevoegde waarde voor een zeer gefragmenteerde markt van installateurs (ondersteuning, opleiding, certificering, ...) in een snel veranderend technologielandschap met een grote verscheidenheid aan OEM's. Smile Invest heeft een meerderheidsbelang naast de oprichters-managers.

Entry:
augustus 2018
SmartSD
SmartSD

"De ervaring van Smile Invest is zeer waardevol voor SmartSD en vormt een solide basis voor verdere (internationale) groei en ontwikkeling van het bedrijf. Met de steun van Smile Invest hebben we de noodzakelijke stappen gezet om uit te breiden naar de Franse markt met een ‘greenfield’-operatie gecombineerd met een kleine add-on acquisitie."

Stefan Schreurs, medeoprichter en Sales & Managing Director van SmartSD