Overslaan en naar de inhoud gaan

Magnum Heating

Magnum Heating

It’s all about underfloor heating

Magnum Heating
Overzicht
Thema
Activiteit

Magnum Heating ontwikkelt en produceert een volledig gamma van innovatieve elektrische en watergebaseerde vloerverwarmingsproducten voor de nieuwbouw- en renovatiemarkt.

www.magnumheating.com

Waarom hebben we geïnvesteerd?

De snelgroeiende markt voor vloerverwarmingssystemen wordt gedreven door de transitie naar nieuwe duurzame verwarmingsbronnen met lagere temperaturen. Magnum heeft als snelgroeiende marktleider bewezen een innovatieve speler te zijn met de introductie van ultradunne vloerverwarmingssystemen voor de renovatiemarkt, gerobotiseerde verdeelstukken en moderne verwarmingsregelpanelen en mobiele apps. Smile Invest heeft een meerderheidsbelang naast het management en de oprichter. 

Entry:
september 2019
Magnum Heating
Magnum Heating

"In Smile Invest hebben we een partner gevonden die onze marktdynamiek volledig begrijpt en bereid is om ons businessplan te ondersteunen en er verder in te investeren. Dat vormt een solide basis voor de verdere (internationale) groei en ontwikkeling van het bedrijf. Met hun steun hebben we het bedrijf Thermoduct overgenomen om zo ook de Belgische markt te betreden."

Alex van Haaren, CEO van Magnum Heating