Overslaan en naar de inhoud gaan

IGS GeboJagema

IGS GeboJagema

Our work touches billions of people's lives every day

IGS GeboJagema
Overzicht
Thema
Activiteit

IGS GeboJagema is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en validatie van high-end, multi-cavity spuitgietmatrijzen die wereldwijd door fabrikanten in de gezondheidszorg en farmaceutica worden gebruikt voor de productie van medisch materiaal (waaronder contactlenzen, inhalators en insulinepennen). IGS (120 FTE) is gevestigd in Eindhoven, waar zich ook het engineeringteam en de state-of-the-art productiefaciliteiten bevinden.

www.igsgebojagema.nl

Waarom hebben we geïnvesteerd?

IGS is een uniek gepositioneerde marktleider in een nichemarkt. We zijn onder de indruk van de schaalbaarheid en de hoge graad van automatisering van de moderne fabriek, in combinatie met het modelgebaseerde productontwikkelingsproces. Het innovatieve karakter, de focus op de medische sector en de ambitie voor verdere groei van IGS past perfect binnen de portfolio van Smile Invest. Smile Invest bezit een meerderheidsbelang, naast Rabo Corporate Investments en het management.

Entry:
mei 2021
IGS GeboJagema
IGS GeboJagema

"Deze overgang komt op het juiste moment, aangezien we momenteel werken aan onze uitbreiding naar de Verenigde Staten. De medische sector heeft een nultolerantie voor risico's. We bieden matrijzen van hoge kwaliteit en precisie en bieden samen met validatiediensten een one-stop-oplossing. De samenwerking met Smile Invest biedt ons nieuwe mogelijkheden dankzij hun technologische kennis, internationale ervaring en netwerk.”

Peter Mertens, CEO van IGS GeboJagema