Overslaan en naar de inhoud gaan

Hospidex

Hospidex

Partner in care solutions

Hospidex
Overzicht
Thema
Activiteit

Hospidex is gespecialiseerd in de distributie en commercialisering van medisch materiaal in West-Europa. Het biedt totaaloplossingen aan, zowel voor eindgebruikers in de thuisomgeving als voor professionals in ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, medische speciaalzaken en apotheken. Het richt zich op specifieke domeinen zoals gezondheid en welzijn thuis, meting van vitale parameters, preventie en verzorging van doorligwonden en veilige verwijdering van medisch afval. 

www.hospidex.eu

Waarom hebben we geïnvesteerd?

Dankzij een nauwe samenwerking met toonaangevende fabrikanten introduceert Hospidex actief innovatieve gezondheidsoplossingen die alledaagse problemen voor patiënten en zorgpersoneel oplossen en de kwaliteit van de zorg verbeteren. Smile Invest staat volledig achter die filosofie en gelooft dat het bedrijf een sterk platform is voor verdere groei, door het productaanbod uit te breiden en add-on investeringen te selecteren. Smile Invest heeft een meerderheidsbelang naast de CEO en CFO, die een minderheidsbelang behouden.

Entry:
maart 2021
Hospidex
Hospidex

"Vanaf het begin voelden we dat Smile Invest de juiste partner voor ons zou zijn. Hun coöperatieve manier van werken, diepgaand onderzoek van onze markt, groot netwerk en ervaring zullen van grote toegevoegde waarde zijn voor Hospidex. Samen hebben we al verschillende groei-invalshoeken geanalyseerd en erover beslist. Binnen de eerste 9 maanden hebben we al een eerste strategische add-on in Nederland uitgevoerd."

Hendrik Seghers, CEO van Hospidex