Overslaan en naar de inhoud gaan

Bouwgroep Dijkstra-Draisma

Bouwgroep Dijkstra-Draisma

Building a sustainable future together

Bouwgroep Dijkstra-Draisma
Overzicht
Thema
Activiteit

Bouwgroep Dijkstra Draisma is een Nederlands familiebedrijf, dat turnkey bouwoplossingen en diensten met een breed aanbod in zorg, onderwijs, recreatie, kantoren en woningbouw realiseert. Hierbij zetten zij sterk in op innovatie en duurzaamheid, met als recent voorbeeld de ontwikkeling van prefab woningen die gasloos en circulair zijn, en zelfs energie opleveren. 

Het bedrijf, met hoofdkantoor in Dokkum (Friesland) stelt ruim 350 mensen tewerk en wordt beschouwd als een van de meest innovatieve bouwbedrijven in NederlandIn 2020 en 2021 werd Bouwgroep Dijkstra Draisma uitgeroepen tot ‘Best presterende bouwonderneming van het jaar’ en ontving twee keer de Cobouw50 Award.

www.bgdd.nl

Waarom hebben we geïnvesteerd?

Dankzij haar gerichte focus op innovatie en duurzaamheid, draagt het bedrijf sterk bij aan de energietransitie en de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Door de grote vraag in de markt naar duurzaamheid en energieonafhankelijkheid, is Bouwgroep Dijkstra Draisma de afgelopen jaren sterk gegroeid en blijft het zich in een snel tempo verder ontwikkelen. Smile Invest heeft een minderheidspositie naast Parcom en het management team.

Entry:
mei 2022
Bouwgroep Dijkstra-Draisma