Overslaan en naar de inhoud gaan

4ITEGO Group

4ITEGO Group

Your partner for digital transformation software solutions

4ITEGO Group
Overzicht
Thema
Activiteit

4ITEGO is een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen en -diensten, gericht op productontwikkeling en digitale procesintegratie. De oplossingen van 4ITEGO zijn voornamelijk opgebouwd rond de softwarepakketten van PTC en Ansys. PTC is een softwareplatform voor computer-aided design (CAD) en product life cycle management (PLM) en is actief in snelgroeiende domeinen, zoals industrial internet of things (IIoT) en augmented reality (AR). Ansys is de leider in industriële simulatiesoftware en heeft een breed scala aan oplossingen voor digitale simulaties in productontwikkeling (computer-aided engineering of CAE).

www.4itegogroup.com

Waarom hebben we geïnvesteerd?

De voorbije jaren heeft 4ITEGO een sterk groeitraject gekend en zijn marktpositie in de Benelux versterkt. Toenemende druk op productontwikkelingstijd en go-to-market, toenemende complexiteit van producten waarbij verschillende engineeringdisciplines gecombineerd worden en druk om productieprocessen te optimaliseren, vereisen een volledige digitalisering van de engineering- en productieprocessen. 4ITEGO ondersteunt bedrijven in hun ambities om model-based-design en model-based-manufacturingconcepten toe te passen. Smile Invest heeft een meerderheidsbelang naast de CEO/oprichter en het management.

Entry:
december 2020
4ITEGO Group
4ITEGO Group

“Vanaf het begin was duidelijk dat het team van Smile Invest ons dienstenaanbod en onze markt begreep. Door hun ervaring met technologiebedrijven en hun ingenieursachtergrond zijn ze een sterke sparringpartner bij de verdere ontwikkeling van 4ITEGO. Samen met het Smile Invest team kijken we ernaar uit het bedrijf niet alleen organisch maar ook actief te laten groeien om de markt te consolideren met zorgvuldig geselecteerde add-on acquisities.”

Xavier Werbrouck, CEO van 4ITEGO