Overslaan en naar de inhoud gaan

Camshop en SmartSD bundelen hun krachten

Nieuws
Overzicht
Camshop en SmartSD bundelen hun krachten
09 januari 2023

SmartSD en Camshop bundelen hun krachten om een nog betere service te kunnen bieden in Frankrijk. Beide bedrijven zijn uitgegroeid tot vaste waarden in de Franse markt. Camshop sluit zich aan bij de SmartSD-familie om de snelle groei van de bedrijven kracht bij te zetten.

SmartSD en Camshop delen dezelfde waarden voor het bieden van hoge kwaliteit en service, met een focus op advies, service, voorraad, training en technische ondersteuning. Met deze gemeenschappelijke waarden is de fusie een logische vervolgstap om de krachten te bundelen, nog dichter bij de klanten te staan en een nog betere kwaliteit en service te bieden.

De teams blijven ongewijzigd en SmartSD is verheugd om Arnaud Assous en zijn team van Camshop te verwelkomen bij de SmartSD groep.

 

Over Camshop

Camshop is een distributeur van elektronische beveiligingssystemen op het gebied van camerabeveiliging, inbraakdetectie en toegangscontrole. Het is een onafhankelijk bedrijf dat is gevestigd in het hart van Parijs. Sinds de oprichting in 2011 heeft het bedrijf, dankzij een hecht en gedreven team en een portfolio van A-merken, een snelle groei doorgemaakt.

 

Over SmartSD

SmartSD is distributeur van oplossingen voor camerabeveiliging, toegangscontrole en inbraak- en branddetectie. SmartSD heeft meer dan 90 security professionals in dienst en vertegenwoordigt meer dan 60 A-merken. SmartSD is een “toegevoegde waarde” distributeur met een toekomstgerichte visie en diepgaande kennis van zowel lokale markten als het wereldwijde aanbod. In nauwe samenwerking met A-merk fabrikanten helpen zij om hun klanten telkens opnieuw de beste beveiligingsoplossingen te realiseren.